Skoči na glavno vsebino
Select Page

Veseli smo, da nam je Občina Trbovlje omogočila izvedbo programa javnih del, preko katerega smo zaposlili osebo za nadzor naših športnih površin. Sedaj bo lahko naše športno igrišče vsaj nekaj ur dnevno na voljo občanom za športne dejavnosti.

Danes ob 17.00 začenjamo s poskusno, brezplačno uporabo igrišča, ki bo ob ponedeljkih in petkih odprto od 15.00 do 21.00, ob torkih, sredah in četrtkih pa od 15.00. do 18.30.

Vstop na igrišče je dovoljen le v čisti športni obutvi. Na igrišču je dovoljena igra košarke, odbojke, malega nogometa, rokometa … in ostale igre z žogo ter uporaba tekaške steze. Igrišče ni namenjeno kolesom, rolkam, skirojem – uporabniki naj jih pustijo pred vrati igrišča.

Po obilnem deževju uporaba igrišča ni mogoča, saj je potrebno nekaj časa, da voda s tartanske obloge odteče oziroma se posuši. Ko bo vremenska napoved slaba, oziroma takoj po dežju, bo igrišče torej zaprto.

Vsi uporabniki igrišča morajo upoštevati navodila nadzornika na igrišču in skrbeti za svojo varnost ter za varnost drugih udeležencev. Namerno povzročena škoda se bo zaračunala povzročitelju.

Igrišče je mogoče tudi rezervirati za določen termin. Zainteresirani se obrnite na tajništvo GESŠ Trbovlje.

Vsem uporabnikom želimo veliko športnih užitkov!

(Ogledano 42 krat, 1 danes)
Dostopnost