Skoči na glavno vsebino
Select Page

Še malo in novo šolsko leto se bo začelo. Veseli smo, da s poukom začenjamo v šoli in upamo, da tako ostane čim dlje. Dijaki 2., 3. in 4. letnika začnete 1. 9. 2021 ob 7.40. Prvi dve uri boste skupaj z razredniki, sledil bo pouk po prilagojenem urniku. Prvošolci, vas pa pričakujemo 1. septembra pred šolo ob 8.00. Razredniki vas bodo prvi dan seznanili z nujnimi informacijami ob začetku šolanja, dan pa bo namenjen tudi spoznavanju.

Za prvi šolski dan potrebujete masko, copate, beležko in pisalo, višji letniki pa tudi pripomočke za pouk. Pouk bo potekal po že znanem modelu B, torej v stalnih učilnicah, z maskami, ob upoštevanju medsebojne razdalje in z razkuževanjem rok. Nekaj navodil ste višji letniki že prejeli na šolske e naslove, podrobnosti pa še sledijo. Vstop v šolo je dovoljen le dijakom in zaposlenim, vsem ostalim pa le ob najavi in ob izpolnjevanju pogoja PCT. 

Najpomembnejši ukrep je, da v šolo prihajamo zdravi in brez znakov okužbe. Za dijake je predvideno prostovoljno samotestiranje in vsem, ki niste bolezni covid19 preboleli ali se niste cepili, priporočam, da se pred prihodom v šolo samotestirate. Tako boste zaščitili sošolce in zaposlene in tudi svoje bližnje. Po naših informacijah lahko dijaki komplete za samotestiranje z zdravstveno izkaznico že prevzamete v lekarnah. Dijaki tujci in drugi, ki zdravstvene izkaznice nimate, pa boste teste lahko prevzeli na podlagi potrdila o vpisu v šolsko leto 2021/2022.

Če vam je bila zaradi stika z okuženo osebo odrejena oziroma priporočena karantena, jo upoštevajte in ne hodite v šolo. Zaupam vam in vem, da se boste tisti, ki ste se pred kratkim vrnili s potovanj, odločili za samotestiranje.

Vem, da ste željni družbe sošolcev in prijateljev in prepričana sem, da boste z odgovornim ravnanjem prispevali, da pouk ostane v šoli do konca šolskega leta.

Kmalu nasvidenje!

Jelena Keršnik, ravnateljica

(Ogledano 40 krat, 1 danes)
Dostopnost