Novice

Poziv dijakom GESŠ Trbovlje h kandidaturi za predsednika šolske dijaške Skupnosti

18.09.2020, Marko Lapuh

Ravnateljica GESŠ Trbovlje na podlagi 49. člena Zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja vabim dijake GESŠ Trbovlje, da kandidirajo za predsednika šolske dijaške skupnosti (ŠDS).

Kandidati morajo oddati kandidature v 7 dneh od tega poziva v zaprtih kuvertah v tajništvo šole. Kandidatura mora vsebovati osebne podatke dijaka (ime in priimek, razred) in biti mora podpisana. Kuverta naj bo označena s pripisom »Ne odpiraj - kandidatura za predsednika ŠDS«.

 

Debatno tekmovanje ARGO

18.09.2020, Marko Lapuh

Pretekli vikend so se naši debaterji udeležili online turnirja ARGO 2020, ki tradicionalno poteka v Romuniji. Kljub težki konkurenci - debatirali so namreč proti Eton College ter kitajski in romunski nacionalni ekipi - so zmagali 3 debate in dosegli 18. mesto. Individualno je Ema Gospodarič dosegla 23. mesto in 1. mesto v kategorijo EFL (angleščina kot tuji jezik), Nika Gabrič 27. mesto in 2. mesto v EFL kategoriji in Nejc Škoberne 40. mesto in 8. mesto v EFL kategoriji.

 

Prav tako se zahvaljujemo upravi Mladinskega Centra Zagorje ob Savi, ki nam je prijazno odstopila svoje prostore v času turnirja.

 

Omenimo še, da se je to poletje Ema Gospodarič kot članica slovenske nacionalne ekipe, ki bi morala Slovenijo zastopati v Mehiki, udeležila številnih turnirjev. Na Tilbury House Tournament, Wales Open in Saskatoon Open so se prebili v izločilne boje. Na samem svetovnem prvenstvu (WSDC), ki je potekalo online, pa so prišli do osmine finala, kar je najboljši uspeh Slovenije od leta 2014!

Čestitke!

  • IMG_2017.JPG

  • IMG_1996.JPG

  • IMG_1985.JPG

Prvi roditeljski sestanek

16.09.2020, Marko Lapuh

Spoštovani starši!

 

Zaradi epidemiološke slike bo prvi roditeljski sestanek, ki bo 17. 9. 2020 ob 18.00, potekal na daljavo. Vabilo so vam razredniki že poslali na vaše elektronske naslove. Sestanek se bo začel s skupnim delom ob 18.00 za starše dijakov vseh oddelkov. Ravnateljica vas bo seznanila z nekaj aktualnimi informacijami. Skupnemu delu se pridružite na povezavi, ki je v elektronskem sporočilu razrednika. Ker je število udeležencev omejeno na 300, prosimo, da se v videokonferenco prijavi le po eden od staršev.

 

Po skupnem delu boste nadaljevali v ločenih videokonferencah po oddelkih. Pridružili se boste preko povezav, ki vam jih bodo oziroma so vam jih poslali razredniki.

Razredniki vas bodo seznanili s pomembnimi informacijami ob začetku šolskega leta.

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x