Novice

Rezultati poklicne mature 2020

07.07.2020, Jelena Keršnik

Ponosni sporočamo, da so vsi dijaki 4. letnika programa ekonomski tehnik uspešno opravili poklicno maturo. Čestitke maturantom in tudi učiteljem! Z rezultati smo izjemno zadovoljni, a ne le zaradi visokega povprečja njihovih ocen. Vsi dijaki, ki so opravljali maturo iz angleščine, so prejeli tudi certifikat o znanju jezika na skupni evropski ravni B1. Še posebej ponosni pa smo na maturantko Barbaro Blatnik, ki je pri predmetu gospodarstvo prejela vse možne točke. Izpitna pola pri tem predmetu je bila letos prvič eksterno sestavljena, a visoke ocene pričajo, da daje GESŠ Trbovlje svojim dijakom odlično znanje stroke. Dragi maturanti, želimo vam veliko uspeha na vaši nadaljnji poti! Zaupajte vase, vemo, da zmorete!

 

  • 20200707_092336[1].jpg

Vabilo na podelitev maturitetnih spričeval

09.07.2020, Marko Lapuh

Poklicna matura

Dijaki boste z uspehom na spomladanskem izpitnem roku poklicne mature 2020 seznanjeni 7. julija ob 8.30 v učilnici 22.

Slavnostna podelitev spričeval in obvestil o uspehu bo v učilnici 17 ob 9.00.

 

Dijaki in dijakinje lahko obvestila o uspehu in spričevala prevzamete le osebno oziroma pisno pooblastite osebo, ki bo za vas prevzela spričevalo. V kolikor se podelitve spričeval nikakor ne boste mogli        udeležiti, boste dokumentacijo lahko dvignili v tajništvu v času uradnih ur.

 

 Zaradi preprečevanja širjenja epidemije, še vedno veljajo zaščitni ukrepi. Obvezna je uporaba zaščitne maske, razkuževanje in vzdrževanje varnostne razdalje do drugih oseb.

 

Splošna matura

Dijaki in dijakinje boste z uspehom na spomladanskem izpitnem roku splošne mature 2020 seznanjeni 13. julija. Na spletni strani RIC-a bodo ob 7.00 objavljeni rezultati splošne mature, do katerih  dostopate  po navodilih, ki ste jih prejeli od RIC-a.

Slavnostna podelitev spričeval in obvestil o uspehu bo v telovadnici ob 12.00.

 

Dijaki lahko obvestila o uspehu in spričevala prevzamete le osebno oziroma pisno pooblastite osebo, ki bo za vas prevzela spričevalo. V kolikor se podelitve spričeval nikakor ne boste mogli udeležiti, boste  dokumentacijo lahko dvignili v tajništvu v času uradnih ur.

 

Zaradi preprečevanja širjenja epidemije, še vedno veljajo zaščitni ukrepi. Obvezna je uporaba zaščitne maske, razkuževanje in vzdrževanje varnostne razdalje do drugih oseb.

Zaradi vzdrževalnih del bo vstop na podelitev shozi vhod telovadnice.

 

Na svidenje na podelitvi!

 

 

Jelena Keršnik,

predsednica ŠMK SM

Razpored izpitov v spomladanskem roku

30.06.2020, Marko Lapuh

Obveščamo vas o razporedu izpitov v spomladanskem roku. Kandidati ste o izpitih prejeli elektronsko sporočilo.  

Podrobnosti so v spodnji tabeli.

V šoli še vedno veljajo vsa navodila za preprečevanje širjenja epidemije (priloga). Vstop v šolo je dovoljen le z masko, obvezno je razkuževanje rok in vzdrževanje varnostne razdalje najmanj 1,5 metra do drugih oseb.

Bolnim osebam je vstop v šolo prepovedan. V tem primeru odsotnost sporočite po telefonu ali e pošti v tajništvo.

 

Vrstni red dijakov na ustnem delu določi komisija.

 

  • tabela_popravni.PNG

  • .pdf

    Navodila dijakom pred vrnitvijo v šolo

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x