Vabilo na podelitev maturitetnih spričeval

09.07.2020, Marko Lapuh

Poklicna matura

Dijaki boste z uspehom na spomladanskem izpitnem roku poklicne mature 2020 seznanjeni 7. julija ob 8.30 v učilnici 22.

Slavnostna podelitev spričeval in obvestil o uspehu bo v učilnici 17 ob 9.00.

 

Dijaki in dijakinje lahko obvestila o uspehu in spričevala prevzamete le osebno oziroma pisno pooblastite osebo, ki bo za vas prevzela spričevalo. V kolikor se podelitve spričeval nikakor ne boste mogli        udeležiti, boste dokumentacijo lahko dvignili v tajništvu v času uradnih ur.

 

 Zaradi preprečevanja širjenja epidemije, še vedno veljajo zaščitni ukrepi. Obvezna je uporaba zaščitne maske, razkuževanje in vzdrževanje varnostne razdalje do drugih oseb.

 

Splošna matura

Dijaki in dijakinje boste z uspehom na spomladanskem izpitnem roku splošne mature 2020 seznanjeni 13. julija. Na spletni strani RIC-a bodo ob 7.00 objavljeni rezultati splošne mature, do katerih  dostopate  po navodilih, ki ste jih prejeli od RIC-a.

Slavnostna podelitev spričeval in obvestil o uspehu bo v telovadnici ob 12.00.

 

Dijaki lahko obvestila o uspehu in spričevala prevzamete le osebno oziroma pisno pooblastite osebo, ki bo za vas prevzela spričevalo. V kolikor se podelitve spričeval nikakor ne boste mogli udeležiti, boste  dokumentacijo lahko dvignili v tajništvu v času uradnih ur.

 

Zaradi preprečevanja širjenja epidemije, še vedno veljajo zaščitni ukrepi. Obvezna je uporaba zaščitne maske, razkuževanje in vzdrževanje varnostne razdalje do drugih oseb.

Zaradi vzdrževalnih del bo vstop na podelitev shozi vhod telovadnice.

 

Na svidenje na podelitvi!

 

 

Jelena Keršnik,

predsednica ŠMK SM

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x