Novice

ROKOMETAŠI ZASEDLI 3. MESTO

13.10.2017, Maruša Stoklasa Drečnik

V torek, 10. 10. 2017, je ekipa rokometašev GESŠ Trbovlje, pod mentorstvom Andraža Borovšaka, prof. športne vzgoje, nastopila na Regijskem finalu šolskega prvenstva v dvorani Golovec v Celju.

Prvo tekmo so igrali s Srednjo zdravstveno šolo Celje. Po uvodnem vodstvu (s kar tremi goli razlike) jim je v drugi polovici prvega polčasa na trenutke padla koncentracija, kar so zdravstveniki takoj izkoristili. Skozi celotno tekmo so lovili priključek in ga v zadnjem delu tekme tudi ujeli. Vendar je bila sreča bolj naklonjena igralcem iz Celja, ki so tako slavili z golom razlike.

Tudi v drugi tekmi so naši rokometaši pokazali veliko srčnost in željo po zmagi, priznati pa je potrebno, da so bili nasprotniki,  I. gimnazija Celje, boljši.

Fantje so tako domov prinesli pokal za 3. mesto. Veseli pa so, da bo ekipa ostala nespremenjena tudi v naslednjem šolskem letu, kar jim daje možnost za še boljši rezultat.

 

Čestitke za odličen rezultat!

 

GobecNews

(Povzeto po A. Borovšaku)

Vabilo na interesne športne dejavnosti

13.10.2017, Marko Lapuh

V letošnjem šolskem letu na naši šoli v popoldanskem času potekajo interesne športne dejavnosti, pod vodstvom športnega pedagoga. Na voljo so praktično vse športne panoge, v ponudbi pa lahko najdete tudi nekatere nadstandardne športe, kot recimo tenis, alpsko smučanje ter planinstvo. Omenjeni program bo vsem dijakom na voljo brezplačno, lahko pa dejavnosti uveljavljate za ure dijakove proste izbire pri OIV. Primarni namen vadbe je izboljšanje gibalnih sposobnosti, učenje novih prvin, predvsem pa druženje ter smiselna uporaba prostega časa.

Vsi potencialni interesenti se zglasite pred kabinet športne vzgoje, kjer je izobešen list za vsak posamezen šport. Poleg je priložen tudi okviren urnik, ki še ni dokončen.

Športni pozdrav, Jernej Levičar

V šolo gremo peš

03.10.2017, Marko Lapuh

POVABILO

 

VSE ZAPOSLENE IN DIJAKE NAŠE ŠOLE VABIMO, DA SE V EVROPSKEM TEDNU MOBILNOSTI OD 16.9. - 22.9. 2017 ENKRAT PEŠ  ODPRAVIJO OD DOMA V ŠOLO.

ORGANIZIRANO BOMO ODŠLI PEŠ V ŠOLO V PETEK, 22. 9. 2017.

 

IZ ZAGORJA BO START OB 6.00. ZBORNO MESTO JE RIBIŠKI DOM PRI BAJERJU.

IZ HRASTNIKA BO START OB 6.45.  ZBORNO MESTO JE DELAVSKI DOM.

IZ ZGORNJIH TRBOVELJ BO START OB 6.30. ZBORNO MESTO JE PRED AVTOHIŠO MALGAJ.

S KLEKA BO START OB 6.45. ZBORNO MESTO JE  GASILSKI DOM NA KLEKU.

Z DOBOVCA BO START OB 5.30. ZBORNO MESTO JE PRI GASILSKEM DOMU.

 

PROSIMO VAS, DA SE NA POHOD ODPRAVITE PRIMERNO OBLEČENI, OBUTI IN OPREMLJENI S SVETLOBNIMI TELESI.

 

Dodatne informacije lahko dobiti pri Ireni Lavrač v biološkem kabinetu.

 

LEPO VABLJENI!

 

  • grem_pes.png

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x