Prijava dijaka na brezplačni topli obrok v času izobraževanja na daljavo

09.11.2020, Marko Lapuh

Spoštovani starši in dijaki!

 

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je v sodelovanju z občinami odločilo, da v času izobraževanja na daljavo zagotovijo brezplačni topli obrok za učence in dijake, ki ga potrebujejo.

 

GESŠ Trbovlje  objavlja poziv staršem in dijakom, da se lahko prijavite na brezplačni topli obrok. Upravičenost do brezplačnega toplega obroka pripada učencu in dijaku,  pri katerem povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi v otroškem dodatku, ne presega 382,82 €€ (3. dohodkovni razred otroškega dodatka). Brezplačni obrok pripada tudi učencem in dijakom, ki so nameščeni v rejniško družino.

 

Učenci in dijaki se na topli obrok prijavijo preko šole, ki jo obiskujejo. Le-ta pa za dijake, ki so prijavljeni na šolsko malico, upravičenost do brezplačnega obroka preveri v CEUVIZ.

 

V kolikor se na topli obrok prijavi dijak, ki sicer ni prijavljen na šolsko malico, mora predložiti dokazilo o upravičenosti (fotokopijo odločbe).

 

Šola bo zbrane podatke o prijavljenih dijakih posredovala občinam, od koder prihajajo naši dijaki in ki bodo na podlagi zbranih potreb organizirale pripravo in distribucijo toplega obroka. S prijavo starši privolijo, da občine in šole osebne podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.

 

Topli obrok bo mogoče prevzeti na šoli, ki bo hrano pripravljala.  Izjemoma občina za dijake, ki obroka ne morejo prevzeti, organizira dostavo toplega obroka na dom ali na ustrezno razdelilno točko v lokalni skupnosti.

 

Za prijavo na topli obrok otroka izpolnite priloženo prijavo in jo pošljite po elektronski pošti na naslov tajnistvo(at)gess.si.  Če nimate tiskalnika, lahko zahtevane podatke prepišete v elektronsko sporočilo.

 

Prijavo na brezplačen topli obrok oddajte čim prej!

 

PRILOGA spodaj: Prijavnica na topli obrok

 

 Jelena Keršnik, ravnateljica

  • .pdf

    Brezplačni topli obrok - prijavnica

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x