Obvestilo o zaprtju šole, odpoved napovedanih razgovorov za vpis v športni oddelek

12.03.2020, Marko Lapuh

 

V medijih ste verjetno že zasledili novico, da bodo od ponedeljka dalje vse šole zaprte. Ker o tem še nismo uradno obveščeni in ker še nimamo konkretnih navodil, vam v tem trenutku še ne moremo pojasniti, kako bo potekalo delo v prihodnjih dneh. Zagotovo pa bo ves proces prilagojen razmeram in je skrb, da bo kdo prikrajšan, odveč(matura, vpisni postopki, ocenjevanje …).

Pomembno je, da spremljate objave na spletni strani šole in na šolskem Facebook profilu ter da se med seboj obveščate, opominjate.

 

Dijaki preverite, ali vaši šolski elektronski naslovi delujejo, saj bomo tudi te uporabljali za komunikacijo z vami. Preverite jih čim prej, še danes, in če vam elektronski nalove ne dela, to sporočile vzdrževalcu učne tehnologije Marku Lapuhu. V sporočilu, ki ga pošljete s kakšnega drugega naslova, navedite ime, priimek in razred.

 

Vsi razgovori za vpis v športni oddelek so odpovedani. O nadaljnjih postopkih bomo kandidate obvestili, ko prejmemo navodila s strani pristojnega ministrstva.

 

In še enkrat: širjenje bolezni lahko zajezimo le z upoštevanjem navodil in doslednim izvajanjem preventivnih ukrepov (higiena obraza, rok, kašlja … medsebojna razdalja, zračenje, bolni ne hodimo med ljudi …). Vsak posameznik bo s svojim odgovornim ravnanjem prispeval čim hitrejšemu izboljšanju stanja.

 

Jelena Keršnik, ravnateljica

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x