Obvestilo dijakom

29.05.2020, Marko Lapuh

Vlada je sprejela dokončno odločitev, da nižji letniki šolsko leto zaključite na daljavo. Torej ni nobenih sprememb v načinu našega dela.

 

Rada bi pohvalila vse, ki ste tudi na daljavo ostali zgledni dijaki. Vaša odzivnost je dala tudi nam moč, da delo opravimo v razmerah, ki so bile za vse nove. Hvala! Vsi smo pridobili nove veščine, v življenju nam bodo koristile.

 

Še enkrat poudarjam, da je za tiste, ki boste v šolo poklicani zaradi dodatnih ur za popravljanje negativnih ocen ali na ocenjevanje, prisotnost v šoli obvezna.

Dijaki 2. e odhajate z 11. 6. 2020 na PUD. Če ga ne boste opravili v času od 11. 6. 2020 do 24. 6. 2020, boste ob koncu pouka prejeli le obvestilo o uspehu. Spričevalo prejmete po opravljenem PUD-u.  Tudi v času PUD-a spremljajte elektronska sporočila na šolskem e-naslovu, saj boste na ta način prejeli informacije o podelitvi spričeval, vpisu v višji letnik …

 

Čeprav šolsko leto zaključujemo na daljavo, se vaša dolžnost, da opravite vse obveznosti, ne spremeni. Naj še enkrat poudarim, da na zaključno oceno pri posameznem predmetu ne vplivajo le pridobljene ocene in procenti, ampak tudi vaš odnos, vaša prizadevanja, vaš trud … In znanje, ki vam bo ušlo, če boste prekmalu prenehali z delom, boste le s težavo ujeli.

 

Vsem želim lep konec tedna in uspešen zaključek šolskega leta!

 

 

Jelena Keršnik, ravnateljica

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x