Obvestilo dijakom nižjih letnikov

27.05.2020, Marko Lapuh

Šolsko leto se počasi bliža koncu, ne vemo pa še, ali ga bomo res zaključili na daljavo ali pa se bodo pristojni odločili kako drugače. Dokler ta odločitev ni sprejeta, velja, da se pripravljamo na zaključek pouka na daljavo. V primeru sprememb boste obveščeni.

 

Nekateri dijaki pa boste kljub vsemu še pred koncem pouka povabljeni v šolo na dodatne ure oziroma zaradi pridobivanja ocen pri posameznih predmetih. Udeležba bo za vas obvezna, opravičeno lahko izostanete le na podlagi utemeljenega zdravniškega opravičila.

 

Vsa nadaljnja navodila boste prejemali preko elektronske pošte. Informacije, pomembne za vse dijake, pa bomo objavili tudi na šolski spletni strani in na šolskem profilu Facebook.

Opažam, da nekateri ne odgovarjate na sporočila razrednikov in drugih učiteljev. S tem ne izpolnjujete šolskih obveznosti, kar je lahko razlog za vzgojni ukrep, prav tako pa lahko vaša neodzivnost vpliva na oceno. Končna ocena pri predmetu je oblikovana na podlagi več dejavnikov, nanjo vpliva tudi izpolnjevanje predpisanih obveznosti.  

 

Pohvala pa vsem tistim dijakom, ki ste odzivni in izpolnjujete vse obveznosti. Zavedajte se, da vlagate v svoje znanje – bogastvo, ki je neprecenljivo in bo za vedno vaše.

 

 

Jelena Keršnik, ravnateljica

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x