KEMIJA MED POČITNICAMI IN V ŠOLSKEM LETU 2017/2018

30.05.2017, Maruša Stoklasa Drečnik

Dragi bodoči devetošolec/devetošolka!

 

V Gimnaziji in ekonomski srednji šoli Trbovlje bomo tudi letos v zadnjem tednu poletnih počitnic organizirali poletno šolo kemije za osnovnošolce, od septembra dalje pa kemijski krožek za učence bližnjih osnovnih šol. Poletna šola in krožek sta namenjena vsem devetošolcem letnika 2017/2018, ki vas zanima kemija, ki radi eksperimentirate in raziskujete ter želite poglobiti in razširiti svoje znanje.

 

Poletno šolo in krožek bo vodil Aleksander Medveš, prof. kemije, ki že vrsto let navdušuje naše dijake s svojim kemijskim krožkom. Šola bo potekala od 28. do 30. avgusta 2017 v dopoldanskem času v treh štiriurnih srečanjih v prostorih naše šole, krožkarji pa bi se sestajali enkrat tedensko po dve uri od septembra 2017 dalje. Natančen termin izvedbe želimo uskladiti z zainteresiranimi kandidati. Obe aktivnosti, tako poletna šola kot krožek, sta za učence brezplačni.

 

Če se želiš udeležiti poletne šole ali se pridružiti krožku, te vabimo, da se skupaj s starši udeležiš uvodnega sestanka, ki bo v ponedeljek, 5. 6. 2017, ob 18. uri v večnamenskem prostoru Gimnazije in ekonomske srednje šole Trbovlje na Gimnazijski cesti 10 v Trbovljah. Prepričani smo, da boš na krožku lahko pridobil/-a veliko novih znanj, poleg tega pa boš imel/-a možnost spoznati nove prijatelje, ki jih druži veselje do kemije.

 

Za dodatne informacije lahko pokličeš na telefonsko številko 040 647 949 ali pa pišeš na naslov aleksander.medves@gess.si.

 

 

Krajšo predstavitev dela krožka v šolskem letu 2016- 2017 si lahko ogledaš na naslovu:

 

https://www.youtube.com/watch?v=x8lfKDhvIvs.

 

 

Aleksander Medveš,                                                                                            

mentor                                                                                                                                                       

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x