IDO Svetovni pokal za disco dance

26.09.2018, Marko Lapuh

Od 20. do 23. septembra 2018 je na Češkem potekal IDO Svetovni pokal za disco dance. Med več kot 2000 najboljšimi plesalci so nastopili tudi slovenski reprezentanti, med njimi plesalke in plesalci Plesnega kluba Kattan. 

 

Plesni klub Kattan se je na Češko odpravil z 28 plesalci. Preizkusili so se v različnih kategorijah in disciplinah, njihov trud na treningih pa se je odrazil tudi v kakovosti nastopov in rezultatih.

V kraljevski disciplini disco dance formacije člani je formacija Kratos (24 plesalcev) priplesala na najvišjo stopničko in osvojila naslov zmagovalcev svetovnega pokala. V formaciji so plesali tudi dijaki športnega oddelka GESŠ Trbovlje Anja Leskovar, Luka Jurečič, Neja Smodiš, Ana Markelj ter Lora Naglav, ki je bila zaradi poškodbe tokrat le v oporo svojim soplesalcem.

Uspeh za uspehom je nizala dijakinja Anja Leskovar. Osvojila je odlično 7. mesto v kategoriji disco dance pari. V težkem boju je osvojila 8. mesto z malo skupino Power. Kot najboljša Kattanova mladinska solistka  je med 72 plesalkami  z odličnim nastopom v polfinalu osvojila 9. mesto.

V Plesnem klubu Kattan so po nastopu povedali, da so izjemno ponosni na napredek plesalcev, ki so ga pokazali po enem letu, in se nadejajo odlične sezone.

  • kattan.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x