Čestitke, sankači!

19.12.2019, Maruša Stoklasa Drečnik

 

S ponosom delimo spodnjo novico. Ema Kovačič, dijakinja 2. letnika gimnazije, športni oddelek, je tudi naša dijakinja. Čestitke!

 

 

Z veseljem  Vam sporočamo, da se je vizija, trdo delo, odrekanje, zagorska pozitivna energija in še marsikaj – obrestovalo. Na prihajajočih Mladinskih olimpijskih igrah v Lausanni v Švici bodo januarja, poleg 1800 športnikov s celega sveta, nastopili tudi trije zagorski sankači, in sicer člani Sankaškega društva Zagroska dolina in Sankaške zveze Slovenije:

-          Ema Kovačič,

-          Tian Badžukov,

-          Lovro Kovačič.

Izvršni odbor Olimpijskega komiteja Slovenije je na ponedeljkovi seji potrdil kvoto v ženskem enosedu in moškem (https://www.olympic.si/novica/1083) ter s tem potrdil dobro delo v sankanju. 

 

Čeprav je olimpijski šport, sankanje na umetnih progah, individualni šport, je za dosežke potrebna široka in preudarna ekipa. To ekipo, ki vsakodnevno pomaga sankačem na športnih poteh, v največji meri sestavljajo člani Sankaškega društva ZAGORSKA DOLINA, ki s svojim prostovoljnim delom gradijo olimpijske sanje.  

 

Del te ekipe ste tudi VI, ki nam na kakršni koli način pomagate, da sledimo naši viziji. Zahvaljujemo se Vam za dosedanje sodelovanje in se veselimo nadaljnjega. 

Hvaležni smo za vso pomoč, ki nam jo nudite.

  

17. 1. 2020 pa držite pesti za naše sankače 

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x