PRAGA V ROKAH ROKOMETAŠEV

21.04.2017, Maruša Stoklasa Drečnik
  • Rekordna Praga, april 2017.jpg

V času velikonočnih praznikov sta se ekipi kadetov in MDA Rokometnega društva Rudar Trbovlje  odpravili na turnir v Prago. Rekordno! Rekordno po zasedenosti, rekordno po številu udeležencev, rekordno po številu tekem … Rekordna Praga!

Ekipa kadetov je nastopala v konkurenci 72-ih ekip. V predtekmovanju so imeli kadeti zelo težko skupino in po nesrečni razvrstitvi zasedli 4. mesto v skupini, ki je vodilo v razigravanje B. Tu so pokazali fantje svojo moč in prišli vse do finala, kjer so postavili piko na i in osvojili 1. mesto. To v skupni razvrstitvi pomeni končno 37. mesto.

Fantje so imeli zelo naporen turnir, odigrali so 10 zahtevnih tekem (8 zmag, 2 poraza) in se na koncu zasluženo veselili. Celotna ekipa je igrala dobro, se borila na igrišču in uživala izven njega. Izpostaviti velja Jana Hočevarja (tudi dijaka 2. letnika športnega oddelka GESŠ Trbovlje), ki je med 72 moštvi v konkurenci kadetov 2. strelec turnirja z doseženimi 68 goli v 10-ih tekmah. V absolutni razvrstitvi je bil 4. strelec turnirja (med 311 moštvi). Za ekipo kadetov so na turnirju, poleg že omenjenega Jana Hočevarja, igrali Kris Žibert, Rene Bučar, Urh Boris Novak, Jan Kamnikar (prav tako dijaki 2. oz. 1. letnika športnega oddelka GESŠ Trbovlje), Erik Bizjak, Marin Dekovič, Nik Kavčič, Žan Lukaček, Nik Jager, Luka Markošek, Nejc Sardinšek, Luka Petek, Jošt Naglav in Nejc Žagar pod strokovnim vodstvom Jake Kešeta. 

 

Čestitke vsem!

 

GobecNews

(Povzeto po spletni strani RD Rudar Trbovlje)

 

Spletno mesto uporablja piškotke (več o piškotkih)
Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
x